Hvem er Danitalia?

Jeg hedder Elisabeth Hjorth, og jeg har boet i Toscana i 20 år, og siden 1998 har jeg formidlet unikke ferieboliger i Italien.

Jeg er dansk født men har tilbragt store dele mit liv på ferie i Italien. I min barndom var jeg hvert år hos mine italienske gudforældre og som voksen har jeg boet i mange år i Italien med min italienske mand og vores tre børn. Siden 1998 har jeg formidlet alle former for ferieboliger og vingårde i de skønneste egne af Italien.

Jeg elsker Italien, atmosfæren, italienernes mentalitet, klimaet og maden. Jeg holder aldrig op med at blive betaget over landets skønhed og italienernes imødekommenhed.

Ferieboliger af højeste kvalitet

Jeg har eneret på alle husene som jeg udlejer og jeg kender derfor personligt både boligerne og alle boligejerne. Et af mine kvalitetskrav til boligerne er at de er familieejede og at ferielejligheder og feriehusene er privatejede. Sammen med ejerne kan jeg derfor sikre en høj standard i indretningen og garantere at der tages ansvar for den enkelte boligs kvalitet. Vores vingårde er mindre gårde som er familiejet, men som alle drives som en virksomhed – oplev den italienske vinproduktion på allernærmste hold. Eller hvad med at være tæt på olivenlunde og frisk presset olivenolie.

Jeg er med dig hele ferien

Når du booker din feriebolig hos mig, er jeg din danske “livline” på hele ferien. Det er nemt og trygt at booke og bestille – og rejse. Du vil opleve at vi er tilgængelige og hjælpesomme under hele din ferie – vi er med dig hele vejen, hvis du får brug for os.

Send meg en beskjed

Kontakt:

Danitalia ApS
Saralyst Allé 57
8270 Højbjerg

info@danitalia.com

+45 78 77 21 03