Italiensk marsbar kage opskrift

Torta di Mars / Marsbarkage – den italienske kage har mange navne. Denne konfektkage har været min veninde Giuliana`s hemmelighed i årevis. Den var altid at finde, når vi holdt børnefødselsdag rundt om poolen, i bakkerne over Lucca. Tror en af årsagerne er, at den laves uden ovn. Det er varmt om sommeren i Toscana, så hvis vi kan undgå at tænde for ovnen, så gør vi det!

Det er en super hurtig og nem kage som laves med få ingredienser og uden ovn. Perfekt i den toscanske sommervarme, men også mindst lige så god under de danske himmelstrøg.

Lav den et par timer inden den skal spises, så den får tid til at sætte sig. Du skal forestille dig en konfektkage, som skal stå koldt så den bliver lidt hård.

Ingredienser til Marsbarkage – italiensk konfekt kage

    • 6 alm. Marsbar
    • 60 gram smør
    • 150 g (ca) puffet ris – Kelloggs morgenmads puffet ris

Sådan laver du den italienske konfekt kage

Smelt smør og marsbar i en stor gryde ved lav vare. Rør hele tiden rundt, så det ikke sætter sig fast i bunden.
Når massen er smeltet, køles det en smule af. Tilsæt nu de puffede ris indtil massen ikke kan tage mere. Det er svært at sige hvor meget, men risene skal alle være vendt i karamelmassen.
Hæld blandingen i en aluminiumsform eller en lille bradepande der er foret med film og tryk det godt sammen til en flad firkant. Det er vigtigt du samler og presser massen godt sammen, ellers kan den ikke skæres i mindre stykker når den har sat sig. .
Pak den ind i film og sæt i køleskabet i min. 2 timer

Efter et par timer er den klar. Kagen skæres i mindre stykker / tynde skiver og serveres som den er.

Tips til Italiensk Marsbarkage

Du kan dekorere overfladen af ​​Marsbarkagen med 50 gr mælkekokolade og 50 gr hvid chokolade. På denne måde får du en meget elegant effekt. Du kan også skære den ud i rektangulære stænger som en lækker snack til dine børn.

Sådan opbevarer du Marsbarkagen

 Marsbarkage kan fint holde sig i køleskabet i omkring 4 eller 5 dage. Hvis du skal bruge den senere, kan du også fryse den og så kan den holde sig i omkring to uger. Den er stadig lige så lækker og sprød, men HUSK at lukke den i en lufttæt pose eller anden emballage, inden du fryser den

Er du også til de lette hurtige kage opskrifter – se denne æblekage uden smør. Super lækker og næsten sund. 

Tilbage er der bare at sige Buon Appetito.

Kender du en anden variant af kagen, så skriv endelig til mig herunder. Der er sikkert andre som også har deres helt egen version af denne lækre og nemme kage, og det er altid godt at få ny inspiration.

Populære områder

Vil du læse mere om de forskellige regioner i Italien, inden du beslutter, hvor du booker feriebolig?
Klik dig frem nedenfor eller gå tilbage til artikel oversigten for at læse mere inspiration.

Elisabeth2
Spørgsmål?
Vi samler på glade kunder

“Vores mission er, at give vores gæster en autentisk oplevelse i lige det område og i den feriebolig, der passer til deres behov.”

Lars
13-06-2017
Læs mere
"Vi synes det var fin service I ydede, og huset levede helt op til forventningerne. Rigtig fint. Vi er meget tilfredse med jeres service."
Kamille
05-08-2023
Læs mere
"Rigtig god service og hurtig respons. Det er absolut ikke sidste gang vi bestiller hos Jer og vil klart anbefale det til andre."
Pernille
27-07-2023
Læs mere
"Det er gået fint med at bestille etc, via jer, og vi har fået hurtigt svar på vores spørgsmål. Vi har været meget tilfredse. Vi har allerede anbefalet jer til gode venner :)"
Niels Christian
10-10-2022
Læs mere
"Helt perfekt. Meget fin service inden bestilling med hurtige svar på alle spørgsmål. Vi bestiller ved dig igen :-)"
Lene
31-07-2023
Læs mere
"Det er altid en fornøjelse at bestille gennem Danitalia - og anbefaler gerne til venner og familie, når de vil til Italien."
Tidligere
Næste

Change language