Verdens smukkeste racerløb

For mig er “Mille Miglia” noget helt specielt.

Hele to gange har min italienske svigerfar vundet løbet. Første gang han vandt, var i en Alfa Romeo og anden gang han vandt løbet, var i en Masarati.
Så du kan måske levende forestille dig, hvordan det foregik, når han skulle køre børnenebørnene i skole i Lucca eller til fodboldkamp. Mit hjerte sad i halsen! Men ungerne elskede det – og hvilken 10 årig dreng vil ikke gerne have en bedstefar, der er racerkører?

Tusind romerske mil

Kombiner din ferie i Toscana med oplevelsen af det smukkeste racerløb i verden, den 36. version af “la Mille Miglia”. “Mille Miglia” – tusind romerske mil – henviser til distancen, bilerne kører (svarer til cirka 1600 km).

“Mille Miglia” er et klassisk motorløb med smukke, gamle sportsvogne.

Løbet blev første gang afholdt i 1927 og du kan opleve flotte historiske biler fra årene 1920 til 1957, når det den 18 maj 2018 passerer forbi Lucca. De 450 veteran-racerbiler som deltager, vil køre fra Altopascio
gennem det bakkede landskab omkring Montecarlo og ende på Lucca bymur, hvor de kører en runde inden de parkerer. Her vil de stå til udstilling dagen igennem, inden de køre mod Parma for at ende i
Brescia.

 

Konkurrencen blev arrangeret første gang i 1927 og har i årenes løb lokket et stort publikum med interesse for sportsvogne til fra hele verden. Løbet køres i etaper og afholdes hvert år i maj måned.

Kom og oplev “Milla Miglia” i Lucca.
Som altid – skriv til mig på info@danitalia.com eller ring 7877 2103, hvis du har spørgsmål til din næste ferie i Italien.
God ferieplanlægning

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *