Mine børns lærer sagde, da de gik i skole i Italien, at ”Italien er et museum under åben himmel”. Det har hun til fulde ret i. Ligegyldigt hvor I vælger at leje jeres ferielejlighed, vil I være sikrede oplevelser af enhver karakter. Om I kommer for maden, landskabet, byerne, kulturen, arkitekturen – i Italien vil I kunne tilfredsstille alle – uanset alder eller interesser.

Lad mig hjælpe dig med at vælge lige den ferielejlighed i Italien, som bedst lever op til de ønsker, du har for din ferie. Vi har ferielejligheder i alle størrelser og flere lejligheder samme sted. Det vil sige vi kan hjælpe jer, uanset om I kommer 2 personer eller flere familier sammen.

På denne side kan de se alle vores ferielejligheder i Italien. De er nøje udvalgte af mig, gennem de godt 20 år jeg har boet og rejst i Italien. Kalenderen er opdateret, så du kan se hvilke lejligheder, der er ledige på jeres feriedatoer. Er det vanskeligt at vælge, så kontakt mig. Jeg sidder klar for at rådgive dig til den perfekte ferie.

Jeg har valgt at koncentrerer mig mest om regionerne Toscana, Sicilien og Umbrien. Det gør jeg fordi jeg ønsker at lejlighederne kun er det bedste af det bedste på markedet og fordi jeg ønsker at et tæt forhold til ejerne – det er din garanti for høj kvalitet.

Rejs selv til Italien

Har du fået lyst til selv at Italien på egen hånd? Så bestil din rejse herunder – nemt, sikkert og hurtigt. Vælg blandt mere end 200 ferieboliger i Italien.

Hvis I er i tvivl om hvor i Italien I vil holde ferie og hvilke forskellige oplevelser, I kan få i de forskellige regioner,
kontakt mig endelig.

Ring på telefon 78 77 21 06 eller send en mail på info@danitalia.com.

I kan også søge selv. Kalenderen her er opdateret, så I kan se hvilke af vores ferielejligheder i Italien, der er ledige i jeres ferieperiode.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *