Hej Elisabeth – kæmpe tak  😊

Vi sidder nu her i kolde Danmark og kan tænke tilbage, på en vildt pragtfuld skøn uge, i huset Sandra i forbindelse med vores sølvbryllup.

I har meget at være stolte af og vi er meget taknemmelige for alle jeres arrangementer, og hold da op hvor blev jeg rørt til tårer da kokken mødte op og lavede den mest fantastiske aften for os med fint bord og masser af lækre retter. Det anbefaler vi max og havde vi vist dette havde vi nok gjort det mere end en aften.

Vinturen til vingården var velforberedt og rigtig god – historien omkring fuglene var meget interessant og vi nåede trods det ustabile vejr en tur i vinmarkerne og olivenlunden. Hyggeligt sted med rigtig gode vine.

Vores fantastiske guide Fabio (tror jeg nok han hed) gav os en rigtig spændende og sjov oplevelse igennem hele Lucca. Hold da op hvor vi grinede samtidig med, at vi fik en masse info omkring Lucca, som bare en skøn by. Vi forstår godt du også bare elsker den by, Elisabeth.

Mogens og jeg havde glæden af også at opleve 1.000 miglia i Montecatine Terme – det var stort og sjovt, måske vi har et billede af din svigerfars bil, men vi kunne ikke huske hvad nummer på bilen han kørte med ?

Trattoria Montecarlo - Rigtig god stemning og flot udsigt - lej feriehus i Lucca med danitalia

Trattoria Montecarlo – Rigtig god stemning og flot udsigt

Og Trattoria Montecarlo…Waou hvor var maden bare vildt lækker. Rigtig god stemning og sikke udsigt. Hvis vi havde haft det lidt varmere i vejret kunne vi have nyt maden ude, men vi var ikke så heldige.

Huset Sandra er en skønt hus og vi tænker ekstra lækkert når vejret er rigtig godt. Vi var heldigvis så heldige, at have gode dage ind imellem det ustabile vejr.

Sandra: 6 soveværelser, 4 badeværelser - lej feriehus i Toscana med danitalia

Sandra: 6 soveværelser, 4 badeværelser

Vi har en masse skønne billeder fra en fantastisk tur og med hjælp fra netop jer blev vores sølvbryllup en kæmpe oplevelse – vi kommer igen 😊😊

God sommer
Mogens og Birgitte